Förändringar

Vi har några provtransporter på gång, Mönsterås har inte blivit som man tänkt och i och med uppsägningar i Kalmar så bristar det personal och fördyrar upplägg. Man går vidare med flyttning av Halmstad till Varberg som kommer att bli den 1 juni.

T18

GC ska skickat in tilll trafikverket den senast den 10 april och arbetet fortskrider. Intermodal HUB T18 kommer att leva kvar med vissa förändringar och kan utvecklas med fler läge. Möjlighet till utveckling finns då man söker fler lägen men vet ej om de ska användas.

T17:2

Arbetsgruppen går vidare och typveckan som måste uppdateras under april om det kompletterande avtalet blir påskrivet. Turlisteombuden ska involveras i den kompletterande typveckan.

Organisation

Den 1 april ändras organisationen, inga stora förändringar inom bemanning.

IT

Peter Hysing gick igenom vissa nya IT lösningar som kan komma att involveras i vår verksamhet. Bland annat övertids app, LUV app, Gröna tavlan, CAS, AFFE, Green drive, Traintrack, Green paper.

Arbetsgrupperna

Dessa har varit inställt PGA det rådandet läget gällande kollektivavtalsfrågorna. Man har trots detta fortsatt lite med Borlänge.

Uppföljning av SJ biljetter Kil

Det verkar vara positivt men man går vidare med detta. Diskussion om Älmhult kom upp och de vill ha något liknande så de kan boka själv, då man ser att GC kommer att spara pengar. JoJo korten i syd försöker man göra en lösning med eventuellt personliga kort och fakturan kommer senare.

Poolen

Inget

Diverse rapporter

Ulf rapporterar div rapporter gällande arvodister, övertid,

Björn och Kenth